Sångerska

SÅNGERSKA

SPELNINGAR

Jag har spelat gitarr och sjungit på de flesta stora countryfestivaler i Norden med bl a eget material, sjungit i storband, varit med i ett husband på Nordic Sea hotell i flera år samt sjungit på bröllop, fester, restuaranger etc.
För tillfället är jag mest engagerad i coverbandet Sassy Sue sen ett antal år tillbaka. Vi bokas till fester, bröllop, företagsevent och liknande.
För mer info om oss och aktuella spelningar besök vår facebook-sida:
 


Lyssna (öppnas i youtube):

"Cry me a river" med Estrad Big Band.

"Efter festen" med Jonas Lönngren.


Bokning/förfrågan:

Maila info (at) josefineriksson.se.


Fina ord från skivsläpp samt konserter:
”En annan tillgång på plattan är sångerskan och låtskrivaren Josefin Eriksson. Med en stark och bärande röst för både ballader och uptempo dominerar hon hela plattan.”
(Recension av STU- ”Everlasting circus” i Örebroarn).


”Det er allikevel bandets sangerinne og dominerende låtskriver, Josefin Eriksson, som er The Stus trumfess. Josefin besitter en særpreget stemme som kommer aller best til sin rett når bandet roer ned tempoet, som i den innledende, lett melankolske rusleren »Rain from the Stars« og avsluttende »No love«.”
(Recension av STU- ”Everlasting circus” på Rootsy.nu).


”Och vilken sångerska de har i Josefin Eriksson. Hon sjunger med en charmig pondus och en glimt av glädje mot blå botten som gjuter liv i gubb-rocken så att den blir helt oemotståndlig. Snacka om star-quality!”
(Recension av live-spelning från Mariestads-tidningen).


”Josefin Erikssons varma stämma guidar lyssnaren genom det egenhändigt komponerade materialet och fina spår som ”A night out” och drömska ”Rain from the stars” kommer att fortsätta ljuda inom mig långt efter det att cd-spelaren stängts av.”
(Recension av STU- ”Everlasting circus” på Countrywood.se).

JOSEFIN ERIKSSON MUSIK


Sångpedagog

Sångerska

Holistisk coachFöretaget innehar F-skattsedel.

© Copyright. All Rights Reserved.