Fina ord

FINA ORD &

OMDÖMEN

Som sångpedagog:

"Jag rekommenderar Josefin till alla som frågar mig om sångpedagog. Utöver att vara otroligt professionell och kunnig i sin yrkesroll är hon en helt fantastisk person - varm, rolig, inkännande och hon SER verkligen sina elever och deras behov. Detta märks extra tydligt i hennes fingertoppskänsla att föreslå låtar som passar och utmanar individen, och med tiden har man presenterats för en bredd av musik och fått ökad genrekännedom. När jag började sjunga hos Josefin 2006 och under många kommande år fokuserade vi lika mycket på tekniska verktyg för rösten som på mitt personliga uttryck i sången. Så mycket av den sångerska, pedagog och person jag är idag har jag Josefin att tacka för! ♥️"

Mickiz Pålsson


"Josefin är en härlig, varm, glad och kompetent sångpedagog.
Hon har en bra bredd och förståelse för de flesta genrer. Hon sjunger bra själv och vet hur man plockar fram det bästa från eleven. Rekommenderas!"

Hans-Erik Wiborgh


"Josefin Eriksson är en underbar sångpedagog som jag vill ge mina finaste rekommendationer. Hon har förmågan att se det individuella och unika hos var och en och med varmt hjärta bejaka det. Sånglektionerna ger välgörande sångträning och röstutveckling men också något mer, som att varsamt vägledas hem till sig själv, hem till sin egen röst och finna trygghet där. Därifrån utvecklas röstens vingar som bär vidare. Att sjunga hos Josefin ger näring till själen och glädje till sången."
Nina Wedborn


"Josefin är en magisk människa med en helt otrolig förmåga att lyfta fram det vackraste i alla. Hennes sätt att arbeta med rösten är helt unik och ger så mycket kärlek❤️"

Mikaela Larsson Fyck


Josefin är en fantastisk människa med värme och glädje. Hon vet vad hon gör och lockar fram det innersta.
Tack för att du finns!

Linda F


"Fantastisk sångpedagog som ser till hela människan. Genuin, kompetent och varm! Rekommenderar henne å det varmaste! ❤️"

Rebecca M


"Andra pedagoger har ofta en speciell mall, men Josefin jobbar personligt utifrån vad man själv önskar lära sig. För första gången kände jag att jag faktiskt fick precis det stöd och kunskap som jag sökt efter när jag hållit på med sång med en mentor/pedagog. 🙂"

Monika G


Som sångerska:


”En annan tillgång på plattan är sångerskan och låtskrivaren Josefin Eriksson. Med en stark och bärande röst för både ballader och uptempo dominerar hon hela plattan.”
(Recension av STU- ”Everlasting circus” i Örebroarn).


”Det er allikevel bandets sangerinne og dominerende låtskriver, Josefin Eriksson, som er The Stus trumfess. Josefin besitter en særpreget stemme som kommer aller best til sin rett når bandet roer ned tempoet, som i den innledende, lett melankolske rusleren »Rain from the Stars« og avsluttende »No love«.”
(Recension av STU- ”Everlasting circus” på Rootsy.nu).


”Och vilken sångerska de har i Josefin Eriksson. Hon sjunger med en charmig pondus och en glimt av glädje mot blå botten som gjuter liv i gubb-rocken så att den blir helt oemotståndlig. Snacka om star-quality!”
(Recension av live-spelning från Mariestads-tidningen).


”Josefin Erikssons varma stämma guidar lyssnaren genom det egenhändigt komponerade materialet och fina spår som ”A night out” och drömska ”Rain from the stars” kommer att fortsätta ljuda inom mig långt efter det att cd-spelaren stängts av.”
(Recension av STU- ”Everlasting circus” på Countrywood.se).

SINGING SOUL - JOSEFIN ERIKSSON 


Sångpedagog

Sångerska

Holistisk coach


Företaget innehar F-skattsedel

© Copyright. All Rights Reserved.