Josefin Eriksson

Sångerska & Sångpedagog

Sångerska


Jag har spelat gitarr och sjungit på flera stora countryfestivaler i Norden (med bl a mitt eget material), sjungit i storband flera år, sjungit i coverband, haft konsert-spelningar i kyrkor, på konferenser, på hotell med mera.


Sassy Sue

Spelar covers på fester, restauranger och företagsevent. Vi spelar bl a låtar av Iggy Pop, The Clash, Amy Winehouse, Jessie J, Veronica Maggio och The Ark för att nämna några.


Josefin Eriksson och Henrik Hallberg jazzduo

Josefin Eriksson: sång och Henrik Hallberg: gitarr spelar jazz-standards, folkvisor, mingelmusik etcetera och har

varit ett av husbanden på Nordic Sea hotels jazzkvällari 3 år, haft ett flertal konserter i kyrkor, på konferenser,

julbord och fester.


"Motljusbilder"

Ett konsertprogram med sånger av Barbro Hörberg.

Sång: Josefin Eriksson och gitarr: Jonas Lönngren.


Lyssna: (öppnas i youtube)


"Efter festen"


"Cry me a river"Fina ord från skivsläpp samt konserter:

”En annan tillgång på plattan är sångerskan och låtskrivaren Josefin Eriksson. Med en stark och bärande röst för både ballader och uptempo dominerar hon hela plattan.”

(Recension av STU- ”Everlasting circus” i Örebroarn).


”Det er allikevel bandets sangerinne og dominerende låtskriver, Josefin Eriksson, som er The Stus trumfess. Josefin besitter en særpreget stemme som kommer aller best til sin rett når bandet roer ned tempoet, som i den innledende, lett melankolske rusleren »Rain from the Stars« og avsluttende »No love«.”

(Recension av STU- ”Everlasting circus” på Rootsy.nu).


”Och vilken sångerska de har i Josefin Eriksson. Hon sjunger med en charmig pondus och en glimt av glädje mot blå botten som gjuter liv i gubb-rocken så att den blir helt oemotståndlig. Snacka om star-quality!”

(Recension av live-spelning från Mariestads-tidningen).


”Josefin Erikssons varma stämma guidar lyssnaren genom det egenhändigt komponerade materialet och fina spår som ”A night out” och drömska ”Rain from the stars” kommer att fortsätta ljuda inom mig långt efter det att cd-spelaren stängts av.”

(Recension av STU- ”Everlasting circus” på Countrywood.se).

Copyright @ All Rights Reserved